Üdvözöljük iskolánk weboldalán

a Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeit bemutató kiadvány

Elkészült a Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeit bemutató kiadvány!

 

A kiadvány bevezetőjében dr. Szabó Csaba oktatási főigazgató többek között az alábbiakról ír:

 

„…A Baptista Szeretetszolgálat a szociálisan hátrányos helyzetű vagy a sajátos nevelési igényű tanulókat oktató iskolái mellett több, mára nagy hagyományokkal rendelkező elit oktatási intézmény fenntartója is.

A baptista fenntartású oktatási intézményekben mintegy kétezer pedagógus és egyéb munkavállaló dolgozik elkötelezetten annak érdekében, hogy a közel tizenhatezer gyermek és fiatal esélyt kapjon, kiváló színvonalon végezhesse tanulmányait és sajátíthasson el olyan szakmát, amely a nehézségek ellenére is segíti a társadalomba való beilleszkedésüket, és jelentősen javítja a munkaerőpiaci elhelyezkedésüket.

A fenntartó valamennyi nevelési-oktatási intézményében – bölcsődétől a gimnáziumig – arra törekszik, hogy a legmagasabb szintű szakmai, tárgyi és lelki feltételeket biztosítsa a gyermekek, a tanulók, valamint a pedagógusok és oktatók számára a sikeres munka érdekében…”

 

A kiadványban röviden bemutatkoznak a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott iskolák. További információkért kérjük, látogasson el az intézmény honlapjára vagy érdeklődjön a megadott elérhetőségek valamelyikén.

A fent említett kiadvány az alábbi linken érhető el:

http://baptistaoktatas.hu/intezmenyek

 

Balogh Péter

igazgató