Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Duális partneri egyeztető fórum

Duális partneri egyeztető fórum


Iskolánk immár harmadik alkalommal, szakmai egyeztető fórumot szervezett duális partnerei részére. 
Az eseményt Szathmári Csaba duális képzési tanácsadó is megtisztelte, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarát képviselve.
Duális partnereinkkel a szakirányú képzéssel összefüggő legfontosabb adminisztrációs teendőket, jogszabályi változásokat,Képzési és Kimeneti Követelményeket,továbbá a KRÉTA rendszer duális modulját érintő kérdéseket tekintettük át. 
Kötetlen beszélgetések keretében a képzőhelyek megosztották tapasztalataikat, jó gyakorlataikat a duális képzéssel kapcsolatban, illetve kérdéseket tettek fel a Kereskedelmi és Iparkamara duális tanácsadójának.  
Partnereink továbbra is  szorgalmazzák hasonló egyeztető fórumok megrendezését.
Iskolánk köszönetet mond a Csilor Kft.(Chili Cafe), DSC 2000 Kft., Flaska vendéglő, Gémtech Kft.,Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, Hoffman Neopac AG/Neopac Hungary Kft., Lupamax Kft. (Manna étterem), Metal Kingdom, Mignon-Kugler Kft. ,MOGÉP Kft., Net- Pizza Kft., Som-Alu Kft., Sodó Presszó és cukrászda, Vilex 94 Kft., Volánbusz Zrt. megjelent képviselőinek, hogy részt vettek a duális partneri egyeztetésen és
javaslataikkal, észrevételeikkel hozzájárultak, és a jövőben is hozzájárulnak a sikeres szakmai együttműködéshez.

GALÉRIA