Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Fodrász és Kozmetikus programok és előadások

Mozgalmasan telnek a fodrász és kozmetikus tanulók mindennapjai a Diószegiben!
Iskolánk szépészeti oktatói színes szakmai programokat szerveztek diákjaink részére.
November 10- én Békéscsabán fodrász és kozmetikus tanulók mutatták meg tudásukat a XXIV. Kós Károly Országos Fodrász és Kozmetikus Kupán. Diákjaink szép eredményeket értek el:
• Rácz Hajnalka (13.évfolyam): III. és V.hely
• Nagy Anikó (12.évfolyam): III.hely
• Marozsán Brigitta (12.évfolyam): IV.hely
• Molnár Evelin (13.évfolyam): V.hely Gratulálunk!
• Jenei László (12.évfolyam): IV.hely
• Orosz Martin (11.évfolyam):V.hely
November második hetét az Yves Rocher kozmetikai világmárka képviselői nyitották a szépészeti tanszalonban. A fodrász és kozmetikus tanulóink érdekes és hasznos szakmai előadáson és bemutatón vettek részt, melynek keretében megismerkedtek a legújabb innovációkkal a kozmetikumok területén.
November 15-én Barberek látogatása színesítette intézményünk életét. A magas színvonalú interaktív bemutató a szakmai vizsgára készülő tanulóink felkészülését segítette, a 12.évfolyamos diákjaink pedig az új férfi trend hajvágások területén szereztek hasznos ismereteket.
A hosszútávú együttműködés eredményeként november 20-án a BIOLA Biokozmetikum képviselői látogattak iskolánkba. Kozmetikus tanulóink megismerkedtek a vállalat legújabb fejlesztéseivel és kozmetikai kezelések keretében kipróbálhatták az új termékeket.
Számos általános iskola pályaorientációs napjára látogattak el a tanulóink, ahol a Diószegi bemutatása mellett a 8. osztályos diákoknak is kedveskedtek hajfonással és sminkkel.
A szépészeti munkaközösség oktatói (Godóné Piros Judit, Forgó-Módis Katalin, Kozma Tímea, Semsey Diana, Székács Angéla) szeretnék megköszönni a DIÓSZEGIS diákoknak, hogy kimagasló lelkesedéssel és tudással készülnek a versenyekre, a rendezvényekre és a szakmai programokra.
Várjuk a pályaválasztás előtt álló általános iskolások pályamunkáit a DIÓ-VARÁZS Online Szépészeti versenyre a szepeszetonline@dioszegidebrecen.com email címre
2023.november 28-ig
Eredményhirdetés: Diószegi nyílt nap (2023.december 1.)


https://www.facebook.com/diodebrecen/
https://dioszegi-samuel.baptistaoktatas.hu/

 
 
 
 

GALÉRIA