Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Igazgatói Közlemény03.16

IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY (2020. III. 14.)

 

Kedves diószegis diákok, szülők, kollégák és munkatársak!

 

A koronavírus járvánnyal kapcsolatban Magyarország miniszterelnökének a tegnap esti bejelentése kapcsán, szombaton összeült az intézmény vezetősége, konzultálva a fenntartóval is a további teendőkről. A tényleges tennivalóink a Magyar Közlönyből (www.magyarkozlony.hu) fognak kiderülni, ugyanis a hivatalos és betartandó jogszabályok ott jelennek meg. Kérem mindenki türelmét, s óvok mindenkit a valótlan hírek terjesztésétől.

Iskolánk szakképző intézmény, ahol a gazdaság szereplői, a gyakorlati képzőhelyek is részt vesznek több osztályunk esetében a gyakorlati képzésben. Nem látjuk még pontosan a helyzet kezelését, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyors és pontos tájékoztatást adhassunk.

Mostani tudásunk szerint határozatlan ideig tantermen kívüli digitális munkarendet vezetnek be, ami azt jelenti, hogy a tanulók nem mehetnek be az oktatási intézményekbe. De felhívom mindenki figyelmét arra, hogy jelen állás szerint az oktatás nem szünetel, csak egyfajta távoktatási rendszerben folyik tovább. Ennek a távoktatási rendszernek a konkrét kidolgozása folyamatban van, erről minden tanulót tájékoztatni fogunk! Kérek minden diákot, hogy további utasításig, ezt betartva maradjanak otthonukban, de legyenek osztályfőnökük által elérhetőek (facebook csoport, e-mail stb.)

Kérek minden osztályfőnököt, hogy a tanulókat és szüleiket haladéktalanul tájékoztassák a fentiekről.

 

Az elkövetkezendő időszak feladatainak áttekintése miatt kérek minden pedagógus kollégát, hogy további tájékoztatásra 2020. március 16-án (hétfőn) 10.00 órára jöjjenek be az intézménybe egy rendkívüli tantestületi értekezletre.

A munkarend a titkárságon, a munkaügyön, a könyvelésen dolgozó, illetve a karbantartó kollégák esetében egyelőre nem változik.

 

Debrecen, 2020. 03. 14.

 

 

Balogh Péter

Igazgató