Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Baptista Művészeti Napok

„Mert csodák azért vannak!”

A Baptista Művészeti Napok keretében 2021. november 26-án kitárta kapuit az érdeklődők előtt a Diószegi Zeneklub. Változatos programokat kínáló foglalkozásokon vehettek részt az odalátogató diákok két részletben (30, majd 20 diák és 5-6 tanár).

Egy az interaktív táblán megjelenő szófelhővel kezdődött az alkalom, ahol mindenki megfogalmazhatta, hogy mi jut eszébe, ha azt hallja: csoda!

Majd a Zeneklub énekesei és hangszeresei 6 dicsőítő dallal kedveskedtek a jelenlévőknek. Az egyik dalt meg is tanították a közönségnek: „Hála, hogy itt a csendes reggel” címmel.

Isten csodáiról sok szó esett az alkalmon, – leginkább a teremtésről -, mely megjelent a dalokban, az ott készült rajzokon, bibliai idézetek felolvasásában és a játékokban (képkirakó, igaz-hamis, kvíz játékok) is.

A diákok két játékban is használhatták a mobil telefonjukat. Az elején a mentimeter.hu alkalmazású szófelhőnél és a végén a kahoot.it alkalmazásánál, ahol a Bibliával kapcsolatos általános ismeretekre volt szükség a kvíz kérdések megválaszolásánál. 

Jó hangulatú, kellemes koradélutánban volt részünk a Zeneklub jóvoltából. Köszönet érte nekik!

További képek ITT!

 

https://comeniushaz.hu/2021/12/06/baptista-muveszeti-napok-2021-mert-csodak-azert-vannak/

 

 

GALÉRIA