Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Rendkívüli Felvételi Eljárás 202/2021

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

 

A 2020/20201-es tanévre történő felvételi eljárás első lépését követően a Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola az alábbi szakmákra rendelkezik még szabad helyekkel, korlátozott számban. Ezekre a helyekre a mai nappal rendkívüli felvételi eljárást hirdet iskolánk.

Felhívom a figyelmüket arra, hogy azon tanulók esetében, akik az eddigi felvételi eljárás során egyik intézménybe sem nyertek felvételt, tankötelezettségük további teljesítése miatt a fentiektől függetlenül gondoskodniuk kell középfokú intézmény választásáról. Többek között nekik nyújt segítséget az alábbi táblázat.

 

 

Tagozatkód

Felvehető létszám

0006/technikumi osztály/Kisgyermekgondozó-, nevelő

9

0011/szakképző osztály/Karosszérialakatos

11

0012/szakképző osztály/Járműfényező

18

0013/szakképző osztály/Hegesztő

14

0014/szakképző osztály/Kereskedelmi értékesítő

12

0016/szakképző osztály/Pincér-vendégtéri szakember

5

0017/szakképző osztály/Szakács

3

 

 

A fenti táblázatban szereplő képzéseket azoknak is ajánljuk, akik ugyan már felvételt nyertek valamilyen középfokú oktatási intézménybe, de mégis az általunk meghirdetettek közül szeretnének inkább szakmát választani.

A jelentkezési lap letölthető a http://dioszegi-samuel.baptistaoktatas.hu/rendkivuli-felveteli-eljaras címről, átvehető az iskola teherportáján, és telefonon történő kérésre 52/532-083 postázunk is.

 

A jelentkezési lapot  a Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskola 4027 Debrecen, Böszörményi út 23-27. címre kérjük eljuttatni postai úton, vagy személyesen a portán leadni, illetve a dioszegi.debrecen@baptistaoktatas.hu email címre is elküldhető szkennelve.

A veszélyhelyzetre való tekintettel nem szükséges aláíratni a jelentkezési lapot az általános iskolában.