Üdvözöljük iskolánk weboldalán

A VÁMOSGÉP Kft. Oktatási Központ előadása iskolánkban

A VÁMOSGÉP Kft. Oktatási Központ előadása iskolánkban

 

Egyik fő duális gyakorlati képző partnerünk a VÁMOSGÉP KFT. részéről 2022. május 18-án iskolánkban, a Diószegi Sámuel Baptista Technikum és Szakképző Iskolában kilencedikes Hegesztő diákjainknak a VÁMOSGÉP Kft.-ről és a VÁMOSGÉP Kft. Oktatási Központjában folyó szakmai gyakorlati munkáról, valamint a szakmatanulási lehetőségekről tartott színvonalas előadást Boros Zsolt oktatási vezető.

A Vámosgép Kft. és iskolánk kapcsolata már több éves, eredményes múltra tekint vissza, több végzett tanulónk is dolgozik a cégnél. Oktatóink, mérnöktanáraink sokszor szinte napi kapcsolatot tartanak a VÁMOSGÉP Kft-vel.

A tájékoztató előadás célja a kilencedikes hegesztő tanulóink tudatos szakma-, életpálya- és duális képzőhely választásának elősegítése, szakmai ismereteik bővítése volt. A diákjaink érdeklődve kísérték figyelemmel Boros Zsolt előadását.

A Vámosgép Kft. Oktatási Központja és iskolánk a duális képzés elkötelezett híveként a jövőben is kész segítséget kínálni tanulóinknak a hatékony és eredményes szakmatanuláshoz, gyakorlati képzőhely választás tekintetében is. Az előadás szervezéséhez, lebonyolításához iskolánk részéről Dudás László mérnöktanár, Hegesztő elméleti oktatónk nyújtott segítséget.

GALÉRIA