Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ideiglenes felvételi rangsor a 2023/2024-es tanévben indítandó 9. évfolyamos képzéseken

Kedves felvételiző Diákok!

Tisztelt Szülők/Gondviselők!

 

Tájékoztatásul közöljük iskolánk meghirdetett tanulmányi területenként elkészített ideiglenes felvételi rangsorát (jegyzéket).

A jegyzék tartalmazza a jelentkező oktatási azonosítóját vagy jeligét, a jelentkezőnek a felvételi eljárásban elért összesített eredményét (összpontszámát) és az iskola által meghatározott rangsorban elfoglalt helyét.

 

A felvételiző diákoknak 2023. március 21-23. közötti időszakban lehetőségük van az alábbi módosításokat elvégezni, mely növeli a Diószegibe való bejutás esélyét:

·        az eredetileg megküldött tanulói adatlapon megadott sorrend módosítása, illetve

·        az eddig nem jelölt tanulmányi terület (szak) megjelölése, az érintett középfokú iskolával történő előzetes egyeztetés alapján „NYILATKOZAT”. Az egyeztetés tényét az intézménynek az eredetileg benyújtott jelentkezési lapon fel kell tüntetnie. Az új tanulmányi területre (szakra) jelentkezéshez a Diószegi titkárságán lehet „NYILATKOZAT” űrlapot kérni vagy letölteni az iskola honlapjáról.

A módosító tanulói adatlapokat március 23-ig kell továbbítania a jelentkezőnek az általános iskolának.

A végleges felvételi jegyzéket 2023. április 13-ig kell elküldenünk a Felvételi Központnak. A felvételi határozatokról 2023. április 28-ig kell írásbeli értesítést küldenünk a tanuló lakcímére.

 

Esetleges kérdésekkel forduljanak az iskola vezetéséhez és az iskolatitkársághoz.

 

 

Debrecen,2023. március 17.          

                                                                             Molnár József

CSATOLT DOKUMENTUMOK