Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Pályaorientációs napon Tégláson 10.22

Pályaorientációs napon Tégláson

2021. október 22.: a pandémia kezdete óta az első dátum, amikor az iskola képzési kínálatát egy általános iskolában tudtuk megmutatni. Ezen a napon Tégláson, a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában voltunk.
Két helyszínen, a könyvtárban és a mellette lévő teremben kaptunk teret szakképzési kínálatunk legnépszerűbb ágazatainak, a Specializált gép- és járműgyártás, a Szépészet, és a Turizmus-vendéglátás ágazat és a hozzátartozó szakképesítések bemutatására.
A forgó rendszerben érkező osztályok előbb általános tájékoztatót hallgathattak meg iskolánkról és jövő évi szakképzési kínálatunkról.
Egy makett autón és egy működő motoron próbáltuk felkelteni az érdeklődést az autós szakma iránt. Kollégánk, illetve a technikus képzésben résztvevő diákjaink lelkesedéssel és szakértelemmel magyarázták a dolgokat. A fodrász-kozmetikus tanulóink igazították a frizurákat, készítették a szebbnél-szebb csillámtetkókat. Két pincérlányunk a vendéglátás rejtelmeivel ismertette meg az általános iskolásokat.
A nap hamar eltelt, remélhetőleg sikerült sok tanulónak felkelteni az érdeklődését valamely iskolánkban tanított szép szakma iránt.

További képek megtekinthetők  ITT

 

GALÉRIA