Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Rendkívüli felvételi eljárás 2021/2022

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

 

Az alábbiakban a 2021/2022-es tanévre történő, a 2020/2021-es tanévben 8. évfolyamot végző diákok számára meghirdetett rendkívüli felvételi eljárásról szeretném Önöket tájékoztatni.

A 2021/2022-es tanévre történő felvételi eljárás első lépését követően a Diószegi Sámuel Baptista Technikum és Szakképző Iskola az alábbi szakmákra rendelkezik még szabad helyekkel, korlátozott számban. Ezekre a helyekre a mai nappal rendkívüli felvételi eljárást hirdet iskolánk.

Felhívom a figyelmüket arra, hogy azon tanulók esetében, akik az eddigi felvételi eljárás során egyik intézménybe sem nyertek felvételt, tankötelezettségük további teljesítése miatt a fentiektől függetlenül gondoskodniuk kell középfokú intézmény választásáról. Többek között nekik nyújt segítséget az alábbi táblázat.

 

Tagozatkód

Szakképzési alapfeladat

Szakma

Felvehető létszám

0011

Szakképző iskola

Karosszérialakatos

18 fő

0012

Szakképző iskola

Járműfényező

18 fő

0013

Szakképző iskola

Hegesztő

13 fő

0014

Szakképző iskola

Kereskedelmi értékesítő (eladó)

8 fő

0017

Szakképző iskola

Szakács

2 fő

 

A fenti táblázatban szereplő képzéseket azoknak is ajánljuk, akik ugyan már felvételt nyertek  valamelyik középfokú oktatási intézménybe, de mégis az általunk meghirdetettek közül szeretnének inkább szakmát választani.

Továbbá azok számára is hasznos a fenti táblázat megtekintése, akik iskolánkba nem nyertek felvételt az általuk megjelölt egyik szakmára sem, de kínálatunkból szeretnének más szakmát választani.

A jelentkezési lap letölthető az oldal aljáról, átvehető az iskola teherportáján, és telefonon történő kérésre 52/532-083 postázunk is.

 

A jelentkezési lapot  a Diószegi Sámuel Baptista Technikum és Szakképző Iskola 4027 Debrecen, Böszörményi út 23-27. címre kérjük eljuttatni postai úton, vagy személyesen a portán leadni, illetve a dioszegi.debrecen@baptistaoktatas.hu email címre is elküldhető szkennelve.

 Balogh Péter

Igazgató

CSATOLT DOKUMENTUMOK