Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Szalagtűző a Hódos Sportcsarnokban

Szalagtűző a Hódos Sportcsarnokban

A 2018. december elsején este 16 órától a szülők nagy érdeklődése által kísérve 10 végzős osztályunk (4 szakgimnáziumi és 6 szakközépiskolai osztály) 202 tanulójának a szalagavatója volt a Hódos Sportcsarnokban. A végzősök bevonulása után iskolánk új zászlóit Bereczki Lajos avatta fel a Baptista Teológiai Akadémia rektor-helyettese.

Az utóbbi években a jogszabályok előírásainak megfelelve többször változott az iskola neve, és nagy örömünkre 2017 szeptemberétől intézményünk részévé vált Debrecen nagy múltú és közkedvelt középiskolája, az Aranybika Vendéglátó-ipari Szakközépiskola.

A fenti változások miatt volt szükség egy új iskolai címer, egyben egy új iskolazászlók elkészítésére. A tervező munka Kiss Tamás kollégánk munkáját dicséri. Így iskolazászlónk új névvel, új szimbólumokkal újra hűen tükrözi az intézményünkben folyó munkát, az érettségire való felkészítés mellett a szakmatanulás minden területét.

Ezt követően egy vers után a sztárvendég: Pintér Béla következett, majd a köszöntő beszéd után diákjaink megkapták az őket megillető szalagot és iskolajelvényt. A maturandusok gratulációik és jókívánságaikkal együtt az itt maradó diákok jelképes ajándékát kaphatták meg ezután, egy fekete dióból készült nyakláncot.

A végzősök átöltözésének idejében a közönséget az Eastsiders crew társulat és a Debreceni Népi Együttes 2013-ban alakult kezdő felnőtt csoportja, a Szarkalábas csoport szórakoztatta. Majd iskolánk Zeneklubja és Konyári Balázs tizenkettedikes tanuló és barátja műsora következett.

A végzősök minden eddiginél több, kilenc tánccal készültek a szalagtűzőre, a szülők és a vendégek nagy örömére.

Végül az est záróakkordja, a gyertyás bevonulás következett, és a Diószegi nevének a kirakása, ill. az össztánc.

Reméljük, hogy ünnepeltjeink, és vendégeik is jól szórakoztak.

 

 

GALÉRIA