EZÜSTÉRMES LETT A SZAKÁCS CSAPATUNK!
A 2019. december 7-én megrendezett
ILLÉSSY GASZTRO KUPA ORSZÁGOS ÉTELMŰVÉSZETI VERSENYEN EZÜSTÉRMET SZERZETT ISKOLÁNK SZAKÁCS CSAPATA.
A csapat tagjai: TAKÁCS LÁSZLÓ 10. SZA osztály
BÁRSONY BENCE 9. SZA osztály
Gratulálunk a sikeres szerepléshez!
Köszönetünket fejezzük ki a derecskei ALMAVIRÁG ÉTTEREM Gyakorlati Képzőhelynek a TÁMOGATÁSUKÉRT, és a színvonalas felkészítésért külön köszönet RÉDAI ATTILA és BALOGH SZABOLCS séfeknek.
A tanulók által elkészített ételek:
3 FOGÁSOS MENÜ
Fogas zöldfűszeres uborkasalátával, savanyított gomba,
medvehagyma velute
Kacsamell court builon-ban, párolt zöldség,
zeller, csicsóka ropogós, sós citromos jus
Túró, fehércsokoládé, meggy és akácméz
FINGERFOOD (meleg)
Cukkinis nyúlgerinc, kakukkfüves édesburgonya,
chardonnay kaviár
Pernódos kagyló sárgacéklával, rizsropogós
|
|
, meleg turbolya espuma
FINGERFOOD (hideg)
Marinált lazac spárgával, petrezselyem,
majonéz, tojás gyöngy, tönköly lepény
Cukorborsó, kecskesajt, kukoricaropogós,
lilahagyma gél