Üdvözöljük iskolánk weboldalán

K&H Bank - Vigyázz, Kész, Pénz vetélkedő

A K&H Bank - Vigyázz, Kész, Pénz című vetélkedőjének keretében április 2.-n kedden Debrecenben az ÁSZ rendezvényházban  megrendezésre kerülő 9-11. évfolyam területi középdöntőjében  iskolánk 11.A osztályos tanulói (Szecsánszki Rúben, Robotin Máté, Homonai Csaba és Szabó Miklós) az előkelő 5. helyezést érték el. Felkészítő tanáruk Csekéné Molnár Erika volt. Ezúton is gratulálunk az eredményhez.

A középdöntőre, két online forduló után került sor, amelyet a fiúk sikeresen szintén az 5. helyen zártak. A csapat tagja volt még Bencsik Tamás 11.A osztályos tanuló is, aki betegsége miatt nem tudott személyesen részt venni a középdöntőn, viszont az online fordulókban erősítette a csapatot.

A debreceni területi középdöntőbe Hajdú-Bihar és Szatmár-Bereg megyékből 795 diák közül mindössze 91 fő, azaz 20 csapat jutott tovább 11 különböző városból. Itt már nemcsak a pénzügyi alapfogalmak magabiztos ismeretére volt szükségük a diákoknak, hanem összetettebb kérdésekben, szituációkban is helyt kell állniuk a fiataloknak, ahogy később felnőttként majd a mindennapokban is. A feladatokon keresztül a versenyzők az öngondoskodás, a digitális bankolás, a biztosítások, hitelek és online vásárlások témaköreivel találkozhattak.

GALÉRIA