Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Látogatás a MANZ HUNGARY debreceni gyárában

10. évfolyamos hegesztő tanulóink látogatása a MANZ Hungary debreceni gyárában
Iskolánkban több éves múltra tekint vissza, így már hagyománnyá érett, hogy elméleti oktatóink kíséretében kihelyezett tanórákra, üzem- gyárlátogatásra, duális gyakorlati partnereink tevékenységének megismerésére mennek, mehetnek tanulóink.
Ennek keretében Dudás László tanár úr osztályával, a tizedik évfolyamos hegesztő tanulókkal május 4-én üzemlátogatáson vett részt.
A diákok nagy érdeklődéssel hallgatták az előadásokat. Az üzemben a gyakorlatban is megtekinthették, megkérdezhették, megtapasztalhatták az elméleti órákon tanultakat a helyi gyakorlati szakemberek és elméleti tanáruk segítségével.
Az eseményen nem csak a hegesztő szakmával kapcsolatos információkkal gazdagodtak diákjaink. Betekintést nyerhettek a gépi forgácsoló, cnc-gépkezelő, cnc-programozó, szerkezetlakatos, ipari gépész, valamint több más gépipari tevékenységbe is.
A tanév hátralévő részében tervezzük még más üzemek, gyárak, cégek meglátogatását is, ápolva, hatékonyabbá téve a gyakorlati képző patnereinkkel meglévő jó kapcsolatainkat, tanulóinknak pedig ilyen módon is minél szélesebb körű ismereteket próbálunk átadni.

GALÉRIA