Üdvözöljük iskolánk weboldalán

A Fizika és Matematika mindenkinek 2019-2020 verseny

A Fizika és Matematika mindenkinek 2019-2020 verseny eredménye.

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - Villamosmérnöki és Informatikai Kar és a Bay Zoltán Tudomány- és Technikatörténeti Alapítvány által szervezett Matematika mindenkinek 2019-2020 versenyen a Diószegi Sámuel Baptista Szakgimnázium és Szakközépiskolát a Dió-da csapat képviselte. A csapat tagjai: Juhász Márton Márk, Szűcs Ákos Botond.

Rendkívüli módon, a kialakult helyzetnek megfelelően 2020-ban a Matematika mindenkinek verseny döntőjén a csapatok az első fordulóra benyújtott pályaművükkel vettek részt.

A Dió-da csapat a Matematika mindenkinek I. kategóriában 32,00 pontot ért el az első fordulóra benyújtott pályaművével. A Bírálóbizottság döntése alapján ezzel 5. helyezést ért el. Gratulálunk!

Az idei verseny helyezettjeinek listája megtekinthető a verseny honlapján is http://verseny.eit.bme.hu/a-fizika-es-matematika-mindenkinek-2019-2020-verseny-eredmenye/

Ezúton is köszönjük, hogy különleges tartalommal színesítették a verseny témáit, köszönet a csapat és a felkészítő kolléga, Nyitrainé Soltész Emília tanárnő odaadó munkájáért!

 

További sikeres munkát kívánunk!

GALÉRIA