Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Március 15. Megemlékezés

A múlt héten már elkezdtük az iskola egyes részeinek ünnepi díszbe öltöztetését. Többen segítettetek és sokkal többen mondtátok, hogy "Valami történik". A sok piros-fehér-zöld felkeltette kíváncsiságotokat.
Az ünnepi héten minden napra tartogattunk számotokra érdekességeket.
A történések segítettek méltóképp hangolódni a méltán legszebb nemzeti ünnepünkre.
Az új kezdeményezés hétfőn indult egy rendhagyó órával, ahol az érettségire készülök sok érdekes, történelem könyvben nem található információt kaptak. A három nap során folyamatosan mehetett a Pilvaxba, aki egy ajándék teáért verset szavalt. Nagy öröm számunkra, hogy igazi vers nagyüzem volt. Kedden testnevelés órán 1848 méteres váltófutást szerveztünk. A hét leglátványosabb eseményeire szerdán került sor.
Az ünnepi megemlékező műsort a 10.b és vendég osztálybeli tanulók szavai hozták közelebb lélekben az iskola tanulóihoz. Zárásképp egy élő kokárdát formáltatok az iskola udvarán.
Nagy megtiszteltetés volt, hogy a nap rendezvényeit megtekintette és részt is vett benne iskolán fenntartói képviselete, vendégelőadók és pakisztáni keresztények. Valóban, valami történt. Köszönet a résztvevőknek Székely Erika és Fehérné Bige Enikő oktatók, a projekt szervezők nevében

GALÉRIA