Diószegis sikerek XII. Illéssy Gasztro Kupán
Az ország egyik legrangosabb ételművészeti versenyét rendezték meg Kisújszálláson december 7-én.
A rangos megmérettetésen 43 településről 53 iskola, 9 képzőhely és 313 egyéni versenyző vett részt, mely éremesőt hozott iskolánk diákjainknak.
A Diószegi Sámuel Baptista Technikum és Szakképző Iskola tanulóinak kiemelkedő eredményei:
Kiss Nelli 3/11. osztályos tanuló a pincérek versenyében indult. Ebben a kategóriában 45 induló mutatta be szakmai tudását, díszasztal terítés és bemutatásban, tesztírásban, illetve menükártya szerkesztésben. Nelli az egész versenynap alatt határozottan és elszántan versenyzett, melynek aranyérem és a különdíj lett a jutalma.
Kovács József 3/11.osztályos pincér tanuló mixer kategóriában indult, a 13 fős mezőnyben magabiztosan és kreatívan versenyzett. A rangos szakmai zsűri ezüstéremmel jutalmazta teljesítményét.
Dudás Erik Miklós és Varga László egyéni szakács kategóriában indult. A 78 fős népes mezőnyben László bronzérmet, Erik pedig diploma minősítést szerzett.
Gratulálunk iskolánk tanulóinak és oktatóinknak, Hodosi Róbert, pincér szakoktatónak, Doroginé Bálega Anita, Kerekiné Kricsfalusi Ágnes szakmai elméleti oktatóknak és duális partnereinknek Mercure Hotel (ÁÁK), Freedom étteremnek.
Köszönjük a segítséget az Erdőspuszta Club Hotelnek, hogy eszközöket biztosított a sikeres versenyzéshez.
GALÉRIA
A kategória további hírei