Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Helia-D

A Helia-D a 80-as évek óta a minőségi magyar kozmetikum szimbóluma. A Helia-D Professional márkát kifejezetten kozmetikus szakemberek számára fejlesztettük ki a Tradíció és Innováció jegyében, felhasználva a múlt értékes tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak vívmányait.

Termékeinkben a jól bevált hatóanyagaink kivonata mellett (kukoricafellevél, napraforgószár, tokaji aszú, pándi meggy, szatmári szilva) nagy hangsúlyt fektetünk a legmodernebb fejlesztések eredményeire is: növényi őssejtek (alma, argán, feketenadálytő és nunatak), hyaluronsav, tengeri kollagén, tarafa kivonat, poliszacharidok.

A Helia-D Professional termékeire jellemző:

- növényi hatóanyagok

- parabénmentesek

- nem tartalmaznak allergéneket

- nem tartalmaznak mesterséges színezéket

- nem végzünk állatkísérleteket

- szérumaink önmagukban is használhatóak, akár krém helyett, mellé, pakolások alá

- a krémpakolások, gél maszkok és utóápolási termékeink mind önmagukban és kozmetikai gépekkel együtt is alkalmazhatóak

Közel 90 termékünkkel igyekszünk a kozmetikai kezelések minden fázisára hatékony megoldást nyújtani. A katalógus ajánlott kezelési sorozatokat tartalmaz. Termékeink sokrétűen variálhatóak, minden termékcsalád kompatibilis egymással, a kezelések ezáltal személyre szabhatóak, a bőr típusának és állapotának megfelelően.

Az ajánlott kezeléseken túl a variációk száma végtelen. Az utóápolási termékek eladhatósága kiemelkedő a magas hatóanyagtartalmának, illetve elegáns csomagolásának köszönhetően.

Helia-D Professional

www.heliadprofessional.hu

GALÉRIA