Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Cipősdoboz akció online

Cipősdoboz akció online

 

A Diószegi Sámuel Baptista Technikum és Szakképző Iskola tantestülete és alkalmazottai hagyományosan minden évben a decemberi hónap utolsó munkanapjai egyikén egy tantestületi összejövetel keretében együtt elbúcsúztatják az adott évet. Ekkor az iskola vendégül látja a kollégákat pár szelet rétesre vagy palacsintára és egy csésze meleg teára. Ebben az évben ez a kialakult helyzet miatt sajnos meghiúsulni látszik. Ennek ellenére tudom, hogy lélekben együtt vagyunk, egy célért dolgozunk. Minden kollégámnak köszönöm a példa értékű helytállást ebben a példátlan évben, és szeretnék kitartást, erőt és egészséget kívánni a jövő évre.

Meg kell említenem még a „cipősdoboz” akciót, melyet a Baptista Szeretetszolgálat szervez minden év végén és melyhez a tantestületünk valamint a tanulóink nagy lendülettel szoktak csatlakozni. Sajnos idén számunkra ez is elmaradt a vírushelyzet, illetve a digitális oktatás bevezetése miatt.

A fentiek szerint tehát az év közös búcsúztatása, ezzel együtt a kollégák említett szerény vendéglátása valamint a „Cipősdoboz” akcióban való részvételünk idén sajnálatosan a kialakult helyzet miatt elmarad. De úgy gondoltuk, talán nem olyan fájó ez a tény számunkra, ha az iskola a vendéglátásra szánt összeget a „Cipősdoboz” akció javára felajánlja, ebből az összegből online cipősdobozokat vásárolunk.  Reméljük, ezzel valamelyest idén is hozzá tudunk járulni a szerényebb körülmények közt élő gyermekek karácsonyának boldogabbá tételéhez.

Kérek mindenkit, aki teheti, a fentiekhez hasonlóan csatlakozzon ehhez a nemes akcióhoz!

Bővebb infó: http://www.ciposdoboz.hu/

 

Balogh Péter

igazgató