Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Első 2 hét tapasztalatai

Kedves Diákok!

 

A tantermen kívüli digitális oktatás első két hete zárásaként - szeretnék nektek köszönetet mondani az eddig elvégzett kitartó munkátokért. Egy - két diáktól eltekintve mindenki átérezte a helyzet komolyságát és ennek megfelelően időben felvette a kapcsolatot osztályfőnökével, szaktanáraival, és lelkiismeretesen végzi a kiadott feladatokat. Az első két hét tapasztalatai alapján általában elmondható, hogy az aktivitásotok folyamatos, a tantermen kívüli digitális oktatás a Diószegiben sikeresen zajlik!

Továbbá fontosnak tartom megköszönni szüleiteknek is a segítő hozzáállást, mellyel ebben a kialakult furcsa helyzetben mellettetek állnak, segítik munkátokat!

Arra vonatkozóan senkinek sincs ma információja, hogy a jelenlegi helyzet meddig áll majd fenn, meddig kell az oktatást digitális munkarendben szerveznünk. Az is elképzelhető, hogy a teljes 2019/20-as tanév már ilyen speciális módon fog lezárulni. Ezt figyelembe véve elengedhetetlen a sikeres továbbhaladásotok - végzősök esetén a vizsgára bocsáthatóság – miatt, hogy ezt az aktív hozzáállásotokat, szorgalmatokat az elkövetkezendő hetek – esetleg hónapok – alatt is megőrizzétek.

Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a passzivitásotok igazolatlan hiányzásokat, a szaktanárok által kért feladatok el nem végzése pedig tantárgyi bukást eredményez. Ez minden tanuló számára kellemetlen és felesleges évveszteséget, súlyosabb esetben tanulói jogviszony megszüntetést is jelenthet.

Ismételten köszönöm az eddigi hozzáállásotokat és munkátokat, további kitartást és sikeres tanévet kívánok mindenkinek!

 

Debrecen, 2020. március 31.

 

Balogh Péter

igazgató