Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ford Karrier

 

 Ford Karrierprogram

Megjelent a Ford Karrierprogramról szóló hivatalos sajtóközlemény

A cikket és képeket az alábbi linken tekinthetik meg:

"Az autószerelői szakma presztízsét állítja vissza a Ford Karrierprogramja"

Büszkék vagyunk rá, hogy iskolánk együttműködik a Ford magyarországi képviseletével és nálunk is működik a Ford Karrierprogram. Ez egy kiváló lehetőség ambiciózus, a szakmájuk iránt lelkes diákoknak, akik szeretnének a jövő legjobb szakembereivé válni.

Diákjaink ennek a kedvezményezésnek köszönhetően egy olyan képzésben részesülnek, amelynek valódi, gyakorlati hasznát vehetik majd az iskola falain kívül is. A bemutató óráknak, az üzem- és szervizlátogatásoknak valamint az online elérhető e-Learning programnak köszönhetően a tanulók a márkaszervizekben hasznosítható, fontos és naprakész tudást szerezhetnek.

Ez különösen fontos, hiszen manapság a technológiai megoldások gyorsabban fejlődnek, mint valaha. Ezzel lépést tartani különös kihívás még egy profi szerelő számára is, pláne egy, a szakmába még csak belépni készülő fiatal számára. A Karrierprogramnak köszönhetően a diákok nem csak a napjainkban használt technológiák használatát tanulják meg, de a piaccal lépést tartva megismerkedhetnek a legújabb fejlesztésekkel is.

A Ford Karrierprogrammal a jövő Ford specialistáit keressük. A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy a „benzingőz”, a szerelőszakma felé terelje a diákokat. Reméljük, hogy a résztvevő diákok nem sokára mint a Ford márkaszervizek elismert munkatársai öregbítik iskolánk hírnevét. Minden diákot szívesen várunk a Ford Karrierprogramban, hiszen…

A jövő még soha nem volt ennyire izgalmas!


GALÉRIA