Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Tájékoztatás 2021.04.09

                                                                             

Tájékoztatás

2021. 04. 09.

 

 

Dr. Orbán Viktor, Magyarország Miniszterelnöke, a Kossuth Rádióban, 2021. április 09-én tartott interjúban többek között arról tájékoztatta a lakosságot, hogy:

 

- a tavalyi évhez hasonlóan a 2021. tavaszi érettségi vizsgák során is csak írásbeli vizsgák lesznek megtartva, valamint

- az Operatív Törzs döntése értelmében a középiskolákban az írásbeli érettségi vizsgákat követően, 2021. május 10-én indul újra a személyes találkozókon alapuló oktatás.

 

A tájékoztató alapján a szakképző intézményekben is a közismereti, a szakmai és a szakmai gyakorlati oktatást is online módon, digitális munkarendben vagy egyéni felkészüléssel, projektfeladat előírásával kell teljesíteni 2021. május 10-ig. A külső gyakorlaton lévő tanulók a szakirányú oktatást folytató duális képzőhely előírásai szerint kötelesek részt venni a szakmai gyakorlati oktatáson.

 

A következő napokban, hetekben várhatóan további döntések fognak születni a fenti intézkedések végrehajtása ügyében, amelyekről természetesen további tájékoztatással fogok élni.

 

 

Mindenkinek jó egészséget és eredményes munkavégzést kívánok.

 

 

Debrecen, 2021. április 09.

 

 

 

 

Balogh Péter

igazga